Idiomes

NOVA WEB EN CONSTRUCCIÓ

PACKS D'ACTIVITATS FAMILIARS

Divertides i instructives activitats per a grups i families.

Des de: 5€  a  35 €.

¡Entra i informa't!

Ón som?

Estem en un paratge anomenat Vall-Llobera, per ser antigament habitat per llops, 70000m2 de bosc de roures, pins, ginebres i aurons, completament vallat i homologat per la guàrdia civil.Des d'aquí, a 850 m d'altitud, podem contemplar la plana de Vic, Collsacabra, Guilleries, Montseny i els pobles de Santa Eugènia de Berga, Taradell, Sant Marti de Balenyà i Seva.

 

Qui som i què oferim?

Ens dediquem exclusivament al tir amb arc, i a les nostres instalacions realitzem tot tipus d'activitats relacionades amb aquest esport: families , grups d'amics, empreses, tir amb arc zen, coaching... i també tot tipus de celebracions (aniversaris, comiats de solter, festes..).

Circuits 3D

L'atracció principal de Tir amb arc Paratge Vall-Llobera, son els circuits amb figures 3D.Una agradable aventura a la recerca de 20 figures 3 D entre arbres arbustos i matolls enmig del que podria ser el seu veritable hàbitat.Vingui a trobar-se de cara amb el nostre llop blanc, gaudeix de la gran aventura enmig de la natura.

 

 

Divertides activitats per a grups!Pensat per a tots els Federats i per animar a nous esportistes a que s'iniciïn a la pràctica d'aquest esport que es pot considerar tot un art convertit en una aventura, que pot practicar tota la família.

Senti la concentració i l'emoció obtenint el seu objectiu.

Podrà disposar de monitors titulats de tir amb arc (classes, hores concertades). 

 

Traslladem les activitats

Ens traslladem a events i fires medievals. Montem campaments, realitzem activitats per al públic, i fem demostracions i espectàcles amb fletxes de foc. També fem casaments.